top of page

Нашите кралеви и кралици

Овие избрани мачки ја сочинуваат одличната основа на нашата програма за размножување. Ние сме привилегирани што имаме шанса да обезбедиме квалитетни мачиња од извонредни мачки како овие, како и дополнително да го подобриме генетскиот потенцијал на расата егзотични кратки влакна.

ПУРЦ-Н-ПАВЗ И СЛИКАТА НА КОДАК НА НР

Не можам да се наситам од некои добри Примал топпери. Тоа е моја целосна слабост, мислам се би направил за нив. Па, јас би го направил тоа и за Силвервин.

 • paw-print
Rogue 1.2.jpeg

CLASSY CLAWS N NR'S RUNS ON DUNCAN

Уживам во долгите прошетки по плажа, коча билка и најголемата картонска кутија што можам да ја најдам.

 • paw-print
dunkin_IMG_4017_web.jpg

PURZ-N-PAWZ ПРИНЦЕЗАТА ЈАСМИН

Дожд, дожд, оди си, само сакам да играм цел ден.

 • paw-print
cosmo_IMG_4006_web.jpg

CH PURRTOPIA LATINA LOVER

Јас не сум ништо друго освен чист.

 • paw-print

CH PURRTOPIA KISMET

Два чекори напред, нула чекори наназад. Јас сум најкул мачка што некогаш сте ја слушнале.

 • paw-print
kismet_IMG_4077_web.jpg

CH NR FELINES' LIMITED EDITION LOTUS

Фотографирајте, ќе трае подолго.

 • paw-print
lotus_IMG_4046_web.jpg

CH FIJI-BROS HATTIE MAE'S TIGER "LILY"

Have you ever seen a cat so pretty? Didn't think so.

 • paw-print
received_923268948267381.jpeg

LION LILY ANA OF NR FELINES

I've got the looks that kill!

 • paw-print
Lion Lily Ana 3 15.jpg

PURZ-N-PAWZ PRINCESS JASMINE

Yep, I am that beautiful.

 • paw-print
 • paw-print
Artboard 1.png

Ајде да се поврземе

 • Facebook
 • Instagram

Ви благодариме за поднесувањето!

bottom of page