top of page

За нас

Ние сме мала кафез без кафез сместена во североисточен Канзас. Мисијата на NR Felines е да обезбеди квалитетни егзотични кратки влакна на семејствата и пријателите кои сакаат да го збогатат својот живот со нов придружник. Нашите искуства со животните и нашето уживање во врската човек-животно се навраќаат не само на целиот наш живот, туку и на генерации наназад...

Rogue 1.2.jpeg

Нашата мисија

Достапни мачиња

GroupLily.jpg

Кажи здраво!

Ја одржуваме нашата веб-локација ажурирана со сите моментално достапни мачиња. Информации за идните отпадоци може да се најдат на нашата Фејсбук страница. Можете исто така да контактирате со нас со какви било прашања за кој било од медиумите наведени подолу!

  • Facebook
  • Instagram

Нашите кралеви и кралици

Кликнете на сликата прикажана овде за да видите кој навистина прави нашите мачиња да изгледаат толку преслатко. Тие не се нарекуваат само кралеви и кралици, тие се однесуваат и така!

Среќни семејства

Ана М.

Тејлор Б.

IMG_9235.jpg
IMG_9233.jpeg

Ви благодариме за Арон! Тој е сладок, добро згрижен и многу сакан! Ви благодариме што ја завршивте толку одличната работа како врвна хранителка!

Тој расте толку брзо и сè уште е најслаткото маче што некогаш сум го имал!!!

Reviews

Ана М.

Тејлор Б.

imagejpeg_0.jpg
IMG_3393.jpeg

Ви благодариме за Арон! Тој е сладок, добро згрижен и многу сакан! Ви благодариме што ја завршивте толку одличната работа како врвна хранителка!

Тој расте толку брзо и сè уште е најслаткото маче што некогаш сум го имал!!!

Ана М.

Тејлор Б.

IMG_0981.jpeg
IMG_4311.jpeg

Ви благодариме за Арон! Тој е сладок, добро згрижен и многу сакан! Ви благодариме што ја завршивте толку одличната работа како врвна хранителка!

Тој расте толку брзо и сè уште е најслаткото маче што некогаш сум го имал!!!

Join our free newsletter for feline tips, tricks, and updates!

Thanks for subscribing!

Ајде да се поврземе

  • Facebook
  • Instagram

Се наоѓа јужно од Канзас Сити, КС.

Е-пошта: nrfelines@gmail.com

Ви благодариме за поднесувањето!

bottom of page