top of page

Нашите кралеви и кралици

Овие избрани мачки ја сочинуваат одличната основа на нашата програма за размножување. Ние сме привилегирани што имаме шанса да обезбедиме квалитетни мачиња од извонредни мачки како овие, како и дополнително да го подобриме генетскиот потенцијал на расата егзотични кратки влакна.

ПУРЦ-Н-ПАВЗ И СЛИКАТА НА КОДАК НА НР

Не можам да се наситам од некои добри Примал топпери. Тоа е моја целосна слабост, мислам се би направил за нив. Па, јас би го направил тоа и за Силвервин.

  • paw-print
DAWG.jpg

CLASSY CLAWS N NR'S RUNS ON DUNCAN

  • paw-print
11726-108L.jpg

PURZ-N-PAWZ ПРИНЦЕЗАТА ЈАСМИН

  • paw-print
IMG_3357.jpeg

CH FIJI-BROS ТИГРОТ НА ХЕТИ МАЕ „ЛИЛИ“

  • paw-print
IMG_4641 (1).jpeg

Ајде да се поврземе

  • Facebook
  • Instagram

Ви благодариме за поднесувањето!

bottom of page