top of page

Контактирајте не​

 

Обратете се кај нас! Сакаме да зборуваме со мачки исто како и вие! 

Методи на контакт
Поврзете се со нас

Фејсбук

Инстаграм

  • Facebook
  • Instagram

​E-mail: nrfelines@gmail.com _d04a07d8-9cd1-3239-9149 -20813d6c673b_
Тел: 913-982-7906
Испратете ни порака на Инстаграм или Фејсбук!

Прашања

Слободно испратете ги сите прашања што можеби ги имате за нас и нашите мачиња и ние ќе ви одговориме навремено.

Ви благодариме за поднесувањето!

bottom of page